viernes, 23 de octubre de 2009

REPORT RAPIDO

Dia 23/10/09 Viernes.

Diana a las 07:00. En el consulado a las 08:00. la secretaria llega puntual. Rellena unos formularios y salimos en su moto hacia Inmigration. A las 10:30 tengo el pasaporte en mi poder. Pasamos el rato de espera hablando de la vida. Vamos a casa del Consul, agradable persona que me da consejos validos para Nigeria, para la firma de mi carta de presentación en la embajada de Nigeria. Petados de tiempo llegamos a la embajada. Nos recibe el Cónsul de Nigeria. Derpués de dejar muy claro que me hace el visado sólo porque es muy amigo del consul español, me cobra 30.000 y me da, por fin, el visado de NIGERIA.
El plan B es ir esta tarde, a las 15:00 a ver a un consignatario, también muy amigo del consul español,para buscar ferry o ro-ro hasta Libreville, Gabón, con lo que haría un by pass a Nigeria y Camerún.
De momento, a las 12:40, hora local me voy a comer y a tomarme una grand biere, que mi pasaporte y yo, nos la merecemos. Será a la salud del consul y su secretaria, porque sin ellos, todavía estaría dando vueltas. Muchas gracias a ambos desde aquí.

5 comentarios:

  1. Nos sumamos para dar las gracias desde aquí al consul español y a su secretària por ayudarte en tu amada África. Cuidate cuñado que lo vas a conseguir!!!! Besos

    ResponderEliminar
  2. ffamilia vilanova gimenez, pescallunes,
    hola dani, felicitem al consul , per la seva ajuda, esperem que tot continui be, aqui plou de collons i tambe ha començat el fret, dani recorda que quan tornis hem d'anar a l'antartida, jejeje.
    apa cuidat i molts recors de tots.

    ResponderEliminar
  3. hola dani, saludos y animos. muy buenas las fotos, y la del charco con africa si te fijas tambien sale españa un poco mas chica pero ahi esta despues del estrecho sale, la que ya no sale es francia jejejejeee, menos mal que sale cataluña jejejejeee, que sino ya no estabamos. bueno pues despues de todo si te dejan un poco mas tranquilo con lo del papeleo para circular, pues que disfrutes de esas cervecitas que son lo mas, y que no mas faltaba que nos las quitaran, alguna por aqui tambien caera a tu salud. pues gracias y que nos sigas contando. y que tal la musiquilla que te dije?? la de peter gabriel. venga lo dicho y buen camino por donde vayas, que tengas el mejor tiempo del dia posible y te sea de provecho, para todo y nos lo reflejes aqui para nosotros. ok, hasta otro rato, el amigo de RUIZ.

    ResponderEliminar
  4. Alò Danì...
    Bé bé això marxa bè! Entrebanc one superat com si res...consuls, secretaries,ambaixades.. que més hi ha que n Dani s'ho cruspeix..jejeje
    com a novetats, a mes de ploure, que diu en vilanova, que sapigues que ha sorgit un centre de seguiment improvisat de la transafrica a cal kioskero del parc (en jordi ja ni está pels diaris).
    fins ara has tingut la máxima audiencia excepte el dia que barça i madrid van perdre - tots dos i cadascu per separat- i aquell dia vas tenir una mica menys de "share" però vas devant i destacat...
    estic disfrutant moltisim amb les fotos...
    si tingues un ryanair seria capaç de acostarme els caps de setmana.. un a angola, un a botswana... i així... qué, que no???
    esperem un altre report
    apali nari!!!

    ResponderEliminar
  5. Estimat Dani,
    El dijous la Lidia ens fa ver un arros d'aquells tan bons que sap fer ella... De mica en mica vas fent realitat el teu gran somni. Quan arrivis per les regions de la selva, sobretot - ara bé el consell d'algú que hi passat molts anys - et recomnaria que fessis molta atenció amb els ponts i pontets de fusta que et trobaràs per les "carreteres" dites forestals que ho son tot menys carreteres, ni tan sols uns simples camins de carro.. Ja veuràs quan vagis de Ngovayang a Bipindi i de Bipindi a Nsola. Abans de travessar un pont de fusta (taulons...), para't, mira't el pont de punta a punta a peu i mira l'estat dels taulons, travassers... i després enfila bé el cotxe.... A mi no em passava res perque no sabia conduir i anava molt a peu... pero veia com els xòfers, quan anava amb cotxe, ho feien...

    Les fotos son esplèndides.

    En ewondo, "bon dia" es diu mbembe kidi (de bon matí), mbembe amos (mitgdia), mbembre ngoge (la tarde) i mbembe alu (la nit) i saluda a la gent dient "ma sug wa" (jo et saludo). No em diras que aquests quatre mots siguin com fer una immersió lingüística....!

    Quan vegis a Zama Vincent pregunta-li on vivia jo i que t'ensenyi el poblet d'Aseng-Bede...
    Bona continuació

    Lluís i Neus

    ResponderEliminar