martes, 22 de septiembre de 2009

PINTURAS DE GUERRA

Hola.
Aquí al lado podeis ver al Quillo con sus pinturas de guerra, ya listo para el gran "tute" que le espera.
Como siempre los últimos dias son vertiginosos con los preparativos.... y los problemillas de última hora: El P... Thuraya no envía sms al móvil. Al principio, funcionaba OK, pero ahora le ha dado por no mandar mensajitos. Espero solucionarlo antes de marchar.
Una mención a Joan, de Expert Olot, que me ha provisto de energía para todo el viaje en forma de pilas. Creo que podría hacer incluso el viaje de vuelta, que aún me llegarían je je je. Gracias!
El apartado "cocina" se ha modificado. Me he pillado 4 cartuchos de butano-propano Primus de 400 gr, y hasta que dure, paso de la gasolina. ¡Que pestazo! (aparte de las chamuscadas de cejas)
El viaje por España también se ha modificado: El dia 30/9 salgo en Ferry desde BCN hasta Tanger. me ahorro 1.300 kmts tediosos y unos 100 Euracos en forma de hotel, comidas, cervezas, gasoil, ferry Tarifa-Tanger... Aunque por desgracia no podré saludar a los colegas sevillanos y tarifeños. Cosas de la edad...
En fin. Creo que el apartado preparación queda ya cerrado.
Si todo va bién, la próxima entrega será ya desde Africa.
Ahora empieza la acción...

7 comentarios:

  1. WALA!!!el cotxe ha quedat super guapo!!! a veure si aquest cap de setmana ens veiem i m'ensenyes el resultat final!!

    Molts petons!!
    Ingrid.

    ResponderEliminar
  2. Dani, ahir dia 26, ens vàrem dir a reveure. Vaig donart-te la meva benedicció segons es fa en aquell racó de món on aniràs, entre altres (Nsola, Camerun): et vaig escupir sobre el front i el clatell ; vaig desitjar-te un bon viatge i sobretot un bon retorn. D'aquest ritual en diuen eva metè que vol dir "donar la saliva" i es fa amb la saba de la planta myan mfak mfak barrejda amb la saliva. Bé, el ritual és més llarg i complexe ; abans, la persona que fa el viatge i tots els seus es reuneixen, parlen i si algú te alguna cosa contra ell, ho ha de dir, ha de "buidar el seu ventre" perquè pugui fer aquell viatge amb pau, sense cap ressentiment, sense que ningú tingui un mal pensament contra ell. Per part meva, estimat Dani, no en tens cap de mal pensament, només et desitjo un bon viatge i sobretot un bon retorn entre tots nosaltres, entre tots els teus.

    ResponderEliminar
  3. Hola Dani me quedat sense veure’t abans de marxar però he tingut uns dies que las meves cames deien que no estaven para trotes i menos como el tuyo ja ja .
    Te desitjo tota la sort del mon i que tota la força de la nostra tramuntana te porti Africà enllà.
    Te seguiré a traves del blog i a traves de ell te explicaré el meu projecte de Africà donar de menjar a 150 nens durant un any i pagar-los les mestres també durant un any si tot va be quan tu arribis jo marxaré a Uganda a entregar els diners del projecte Pomes Solidaries .
    Una abraçada molt forta de en Miquel i Fotògrafs per la Pau

    ResponderEliminar
  4. Dani, estem acollonits d'aquesta aventura. Que et vagi molt i molt i molt bé. T'anirem seguint.
    Panot i Patà

    ResponderEliminar
  5. A gozar de tu sueño Dani!
    Cuidate mucho. Iremos siguieno el viaje apasionadamente.

    Un besazo

    ResponderEliminar