martes, 10 de noviembre de 2009

YAOUNDE III

10/11/09 martes

Bueeeeno;
Tenemos los visados de Gabon y congo Kinshasa; Congo Brazza no han podido al final porque la maquina seguia estropeada,
manyana salimos a las 07:00 hacia gabon;
dia duro de pateo de embajadas;
he desayunado un rabo de buey de muerte,
hoy me he enterado que en la jungla comi mono; me parecio vaca, hace dos noches me cepille dos brochetas de larvas; saben a gamba, parece que esten llenas y no, son solo cascara, crujiente y dulce, cuando tenga conexion digna mandare testimonio,
Gabon los Congos y Angola van a ser a saco, dudo que me pueda enchufar; estaremos entre diez y quince dias fuera de cobertura informatica; tened paciencia
Mas paciencia. A los que utilizais mi telefono; Se ha muerto; Lo han matado los de orange
Hace dos dias me enviaron un mensaje diciendo que mi consumo era anormalmente alto, que por seguridad desde ese momento desviaban mis llamadas;  desviarlas a donde?
llame al numero que ponia y me dijeron que en un par de horas tendria el servicio: Nada de nada
No me mandeis sms, no me llameis; el movikl esta muerto, voy solo en Thuraya a partir de ayer
Escribire en cuanto pueda;
abrazos africanos a todos

26 comentarios:

  1. Si Dani si...
    Idem de idem.....a nos ens va passar el mateix a Beijing.... per llet erem mes i portavem d altres cies de tlfonos..... si no tirat com una colilla. quina gossseria,,no s havien acabat els monopolis..??? penjarem la teva queixa al KP!!
    merda merda i merda.
    et trobarem a faltar....tans dies sense blog
    nari!!!!

    ResponderEliminar
  2. Apalancats en la rutina diària llegir les teves cròniques d'Àfrica és una passada. Pero el que tu curres ets tu (i el Quillo, és clar). Si has pogut passar per aquell mar de fang de la carretera de l'infern vol dir que arribaràs allà on vulguis.
    Ànims i que tots els deus africans maleeixin els cabrons d'Orange.
    Andreu (el de Ripoll)

    ResponderEliminar
  3. hola dani!!
    estem pendents de tu, si has superat la prova del fang també superaràs la de orange, des d'aquí farem tot el que puguem.
    una abraçada molt forta i molts d'ànims des del taller serrat.et trobem molt a faltar
    serrat i nati
    un petó

    ResponderEliminar
  4. Et trovarem a faltar, som molt entretingudes les aventures africanes sense les desventures que tu has de passar
    Una gran abraçada i que la sort t´acompanyi.
    Esperem noticies teves tant aviat com et sigui possible.
    Petons.

    ResponderEliminar
  5. ei dani, al final t'has sortit amb la teva eh?? i llegint veiem que t'ho estas passant de puta mare!!!! aixó si una mica estressat amb els teus putos amics d'orange, et seguirem pel blog per mirar si tens "collons"(com diuen els de la garrotxa) d'acabar aquesta moguda, ens pendrem una birra a la teva salut, que t'ho passis bé...
    ana belen i cordo.

    ResponderEliminar
  6. Dani,
    Estamos contigo siguiéndote desde que empezaste esta aventura, y cada vez que cuelgas un nuevo episodio no haces más que confirmarnos que eres un auténtico campeón.
    Un abrazo de Chema, y besos de Maria y Assun.

    ResponderEliminar
  7. hola africa!!!!!!!!!
    segueix aixi, cada cop mes el sur......
    ronmel esta per Marroc, estava preocupat
    pq no podia conectar amb tu.
    cuan tornis podem sabotejar una oficina d orange.
    torb

    ResponderEliminar
  8. oooooooolaaaaaaaaaaaaa, dani,
    que els donon pel CUL als de ORANGE, cridan ben fot ja ens sentirem igualment i sino per telepatia.
    que disfrutis la travessa dels congos , records als goriles si es que en veus algun, no se pas com ho farem tans dies sense blogg ni fotos, fins aviat

    ResponderEliminar
  9. Anims company. No t´esberis, tingues cervellet
    Ah,també et troben a faltar, les anxoves de "Cal Campaner".
    Una abraçada
    Carles

    ResponderEliminar
  10. ei champion, hoy me sume a tu seguimiento y tengo que decirte que eres un crack, x lo que veo y me cuenta mi hermana belen, esta aventura dice mucho de ti!! suerte y a por tu sueño!! ah, te cambio unas cervezas frias x unas dunas
    !!! 1 abrazo

    ResponderEliminar
  11. Salut company:
    Per fi em puc comunicar amb tu.
    Et devies pensar que ja no me'n recordava, problemes d'internet.
    Nano, el contador del teu blog treu fum, ens tens enganxats als comenteris i les fotos."Estas en tu salsa,cabrito". M'alegro que els meus "coleges" de Tke Tke (que per cert es l'onomatopeia del soroll que fan les tisores)et tractesin com cal.
    Continua disfrutan i fent-nos disfrutar.
    Cuida't les plomes.
    Pere (Styl)

    ResponderEliminar
  12. Dani, he parlat fa una estona amb la Lídia i m'ho ha explicat. Me'n faig ressò a twitter i a Facebook, que tothom ho sàpiga. Quines penques, aquests d'Orange. A més no s'entén quin sentit té.
    Que vagi molt bé el que et queda de viatge, que no és poc. T'anem seguint, eh? Els nens de l'escola al·lucinen amb un pare tan aventurer...
    Meius

    ResponderEliminar
  13. A tots els supporters. En Dani ja està a Madingou (Congo). De moment tot continua molt bé:carreteres complicades,després de 10 dies s´ha pogut dutxar,menjar variat i abundant,etc... A part d´això, la gent que troba, encantadora i la jungla plena de monos molt divertits. Està disfrutant, i amb moltíssimes ganes de poder escriure al blog.No sap quan ho podrà fer, perquè d´internet,de moment, rien de rien.Enyora poder llegir els vostres comentaris.Si hi hagués alguna novetat ja us tindria informats!!!Lídia i Dani.

    ResponderEliminar
  14. Fins i tot a London es parla de tu i des d'ahir potser des de Belgium i tot.La gent alucina i nosaltres cofois de poder explicar les teves aventures i el teu coratge!!! ah, compte amb els monos que solen ser molt trapelles,je,je... Petons i cuida't. Joan-Isabel

    ResponderEliminar
  15. Ànims pels Congos Dani!!! això està sent tot un èxit!!! ja tinc ganes de veure fotos d'aquests monos tan divertits, així que puguis penja-les sens falta!!
    Un petó ple d'energia positiva des de Barna!!!

    ResponderEliminar
  16. DAAAAANIIIIIIIIIII
    va, tiu, digues alguna cosa.......
    aqui está tot parat per culpa teva i en Jordi ja te tots el diaris venuts i tot!!!!!!
    contents de saberte Congo avall!..
    hem buscat mandigou al gugelmap i a mes de verd veiem que vas amb vent de popa i que fas kms per un tub
    vinga, estem a l espera. i la lidia i en dani que informin!! plis
    apa
    nari!!

    ResponderEliminar
  17. Notícies fresques. Demà al matí arribarà a Matadi, on li donaran el visat per Angola. Creu que haurà d´esperar 1 o 2 dies. A partir de llavors, ja tindrà conexió a internet!!!!Les últimes pistes que ha fet han esset duríssimes, continua plovent i molta calor.A part d´això, la inseguritat ha estat present en molts moments. Però,tot està sortin bé i el cotxe diu que "pide más". Increïble, quan arribi li farem un monument!!!! Lídia i Dani.

    ResponderEliminar
  18. L'hem escoltat!!! El tio i el quillo estan aguantant com cabrons:aventura total.Esperem les seves narracions que puc assegurar-vos que us deixeran bocabadats després del que ens ha explicat.Éns afegim a la idea de la Lídia i en Dani per fer-li un monument.Podria ser al costat del Quiosc del Parc on hi té grans admiradors:se'n pot anar parlant. Aguanta Dani!!!! Tots estem amb tu. JOAN-ISABEL

    ResponderEliminar
  19. Venga Dani, "endevant" que tu puedes. El quillo y tu vais a quedar muy guapos despues de tanta mascarilla de barro. Una pasada de caminos, y eso es solo lo que vemos, asi que lo que nos cuentes cuando conectes sera espectacular. Esperamos tus cronicas con expectacion.
    Cuidate, y un beso desde aqui tambien para Lidia y el Dani.

    carles a.

    ResponderEliminar
  20. ANIMS DANI¡¡¡¡¡¡¡¡
    ja tinc mono de noticies fresques, estic molt content de que tot vagi anant be, tot i la duresa de les etapes,
    Força i cuida al quillo.

    ResponderEliminar
  21. Hola Dani
    Sóc Àngels Perramon. Estic contenta perquè veig que te n'estàs sortint molt i molt bé; encara que se'ns fa estrany no trobart-te cada matí al passeig. En quant al negoci estigues tranquil que te'l cuidem entre tots; avui mateix hem anat a fer unes ulleres...
    Petons de tots i fins aviat!

    ResponderEliminar
  22. DAAAAANNNNNIIIIII
    A veure si Angola ens torna la conexió. Va que et trobem a faltar.....
    Aquest mati he rebut al meu mobil una trucada d'Orange oferint els seus serveis i avantatges. No sé si hauran gravat el que els hi dit ni m'importa. Segur que els hi ha quedat clar! Evidentment els he felicitat i els hi he donat records de la PKP i també de part teva.
    jastá.
    Apa Nari!!

    ResponderEliminar
  23. Anim Dani. Les dificultats fan qu'et superis.
    Una abraçada.
    Josep Lluis Calvo

    ResponderEliminar
  24. Eeeeiiiiii Daniiii,.Ja estic fent tramits amb el sr. albesa a veure si ens deixa una mica mes d'espai pel tema del monument,tot i que ens costara mes que no pas el que et costa a tu els visats per passar.Tot i no poder-te conectar ,estem al cas del teu estat i del quillo.Aupa tu pots.salutacions del quiosc el parc PKP. AGUR!! POSTDATA: Osti que fort en aquest moments en que estic escrivint aquest correu tinc a en JUAN I L'ISABEL aqui al quiosc i en JUAN esta parlant amb tu. aixo es en vivo i directo o minuto i resultado.I el resultado diu que els ultims dies molt dur però proba superada.A TOPE!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  25. hola Dani , anims que ja estic preparant l'anada a l'antartida, per l'any vinent
    Gas a la burra

    ResponderEliminar
  26. Holaaaaaa!
    Des de Villa Fonsu sur Mer estem pendents dels teus progressos per l'Àfrica. Ens solidaritzem amb el monument que et mereixes.Si no es pot posar a Olot, a Sant Feliu, davant de casa hi quedaria prou bé.... Les narracions del teu viatge i els vapors del Möet que ens fotem a la teva salut ens porten a recordar velles "aventures" pel Mediterrani i el Carib.
    Capitán sempre a les teve ordres ( si no són africanes). Ànims!
    Nen,Laura i Armador

    ResponderEliminar